Szolgáltatások

Személyvédelem

Legyen Ön üzletember, vagy vezető beosztású személy, de akár magánszemély, cégünk nagy tapasztalattal vállalja védelmét, személyes kíséretét, vagy utazásainak biztosítását. Biztonsága érdekében munkatársaink folyamatosan szolgálatára állnak. Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!Kapcsolat »

Élőerős őrzés

Az élőerős őrzés nagy hagyománnyal rendelkező vagyonvédelmi forma. Élőerős őrzés szolgáltatásunkat több célból is igényelheti. Ezek lehetnek például szállítmány kísérés, személyvédelem, rendezvény biztosítása vagy akár objektumőrzés. Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!Kapcsolat »

Rendezvénybiztosítás

Vállaljuk több száz vagy akár több ezer fős rendezvény biztosítását, legyen az kulturális- , tematikus-, sport-, vagy céges rendezvény, de akár kiállítás vagy promóció biztosítását is ránk bízhatja. Professzionális megoldásokkal levesszük válláról a rendezvénybiztosítással járó gondokat. Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!Kapcsolat »

Járművekkel biztosított szolgáltatások

Szállítmánya megrongálásának elkerülésére vállaljuk közúti járművek kísérését és biztosítását, a szállított áru állagának megóvását, a rablások megelőzését, elkerülését. Szolgáltatásunk kül-, és belföldön egyaránt elérhető. Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!Kapcsolat »

VIP személyszállítás

Üzleti vagy privát útra nyújtjuk profi, exkluzív minőségű személyszállító szolgáltatásunkat Budapesten, Magyarországon vagy útirány szerint a környező országok felé. Amennyiben nem mindegy, hogy mindig pontosan, kiemelkedő kényelemben és biztonságban utazik-e, szolgáltatásunk igénybevételével mindezek teljesülnek. Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!Learn More »